Hirdetés

Battlefield 1 - újabb részlet az E3-as előzetesből

|

Egy hatalmas tank sem lehet ellenfél, ha a megfelelő robbanószerrel szerelkezünk fel. Erre világít rá a Battlefield 1 legújabb kedvcsináló videója.

Hirdetés

Ma este, az EA Play-en már a Battlefield 1 teljes előzetesét élvezhetjük, de az Electronic Arts és a DICE addig is gondoskodik arról, hogy egy pillanatig se lankadjon az érdeklődésünk. Ebből az anyagból a héten már kaptunk egy kis ízelítőt, most pedig egy újabb teaser csigázza tovább a rajongókat. 

Az említett nyúlfarknyi előzetesben azt láthattuk, hogy bizony megéri gránátot vinni egy puskaharcba, most pedig azt is bebizonyítja nekünk a DICE, hogy tankok ellen is fel lehet venni a harcot, ha a megfelelő robbanószerrel tiszteljük meg a jó öreg lánctalpast. Mindezt fent ti is megnézhetitek. 

A teljes előzetest először az Electronic Arts konferencián láthatjuk majd, ami ma este 10 órakor veszi kezdetét. Mi természetesen végig közvetíteni fogunk róla, így ha a figyelitek a GSO-t, akkor a biztosan nem maradtok le semmiről sem. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)