Hirdetés

Battlefield 1 - érkezett egy rövid ízelítő az E3 bemutatóból

|

Az idei E3 alatt az EA és a DICE megmutatják, hogy mit tud a Battlefield 1, addig pedig kaptunk egy rövid betekintést a közelgő trailerből.

Hirdetés

A Battlefield 1 egyértelműen elnyerte a közönség szeretetét. A játékot bemutató trailer nem csak hogy milliókkal rávert a Call of Duty: Infinite Warfare videójára, de még meg is kapta a legtöbb lájkért járó kitüntetést.

Nem is csoda, hogy a világ már tűkön ülve várja, hogy az idei E3 alatt az EA és DICE bemutassanak egy játékmenet anyagot. A június 12-én este 10-kor kezdődő sajtótájékoztatón biztosan elmesélnek majd mindent az első világháborús csodáról, addig pedig be kell érnünk a fenti félperces anyaggal, amiben egy apró gameplay részlet már megcsodálható igény szerint.

A Battlefield 1 megjelenés október 21-én várható PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)