Hirdetés

E3 2016 - motoros, zombis, nyílt világú játék lesz a Days Gone

|

Egy posztapokaliptikus, szabadon bejárható világban játszódik a Days Gone, a Bend Studio új játéka.

Hirdetés

Az előadás során először egy rövid, majd egy hosszabb, gameplayt bemutató videón láthattuk a Days Gone-t, ami egyrészt gyönyörű, másrészt meglehetősen egyedi. 

A Syphon Filter játékokat és az Uncharted PS vitás epizódjait készítő Bend Studio új játékában egy lerobbant világban, motorosként próbálhatunk érvényesülni, és gyakran szembesülünk nehéz döntésekkel. A világ kegyetlen, tele ijesztő dolgokkal, mint a zombik és a többi túlélő. Nem egy The Last of Us 2 lesz, itt nagyobb hangsúlyt kap a hentelés, illetve motorunkkal szabadon járkálhatunk, nem vagyunk egy útvonalhoz kötve. Ilyen lesz a gyakorlatban:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)