Hirdetés

E3 2016 - itt a Dead Rising 4 megjelenési dátuma

|

A Microsoft sajtókonferenciáján nem jelentette be, pontosan mikor jön a Dead Rising 4, de az Xbox Store-on felbukkant egy konkrét dátum.

Hirdetés

A Capcom zombis sorozatának következő része karácsony idején játszódik, így stílusosan akkortájt tervezik kiadni. Mi mással hangolódhatnánk méltó módon az ünnepekre, mint azzal, hogy krampusznak öltözve láncfűrésszel darabolunk élőholtakat.

Korábban a kiadók féltek decemberre dátumozni bármit is, de az utóbbi években egyre több játék jön az év utolsó hónapjának első heteiben. A Dead Rising 4 is egy lehet az idei decemberi megjelenések közül; az Xbox Store alapján december 6-án, a South Park: The Fractured but Whole-lal egy napon kapjuk meg. (A két játék nem kavar be egymásnak, csak nem árt nyomatékosítani, hogy az is akkor jön.) A kiadó megerősítette, hogy a dátum valódi, csak az a fura, hogy miért nem tudták tegnapelőtt elárulni. Mindegy is, írjátok fel a karácsonyi listára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)