Hirdetés

Detroit: Become Human - megvan, milyen hosszú lesz

|

Egy interaktív drámától nyilván nem várja el a játékos, hogy The Witcher 3 módjára több száz órát kínáljon, de a Detroit: Become Human azért így sem ad okot a panaszkora játékidő terén.

Hirdetés

A Horizon: Zero Dawn és a God of War mellett a Quantic Dream (Heavy Rain, Beyond: Two Souls) következő játéka, a Detroit: Become Human is tipikusan olyan cím lesz, amiért érdemes lehet PlayStation 4-et venni (ha még nem lenne egy a nappaliban), de vajon a játékidő is ezt igazolja?

David Cage, a Quantic feje és az említett játékok rendezője interjút adott az E3 alatt az amerikai IGN-nek, amelyből kiderült, hogy a Detroit: Become Human végigjátszása körülbelül 8-10 óráig tart majd, mint a Heavy Rain és a Beyond: Two Souls esetében, viszont számos olyan elemmel bír, ami miatt érdemes lesz újrajátszani.

Cage ugyanis azt is elárulta, hogy ez a legszerteágazóbb játék, amit valaha készített. Például már a legelső jelenetnek is hat teljesen eltérő végkifejlete lesz egyedi következményekkel és felhívta rá a figyelmünket, hogy ha a Detroit: Become Human adott karaktere netalántán meghalna, akkor nem game over képernyőt kapunk, hanem a szereplő sztorija egyszerűen véget ér. Végül is, ez is nagyban megnöveli a játékidőt, nemde?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)