Hirdetés

E3 2015 - Dishonored 2 megjelenési dátum és részletek

|

A Bethesda az E3-as konferenciáján bejelentette a Dishonored 2-t és már a megjelenés körülbelüli dátumát is tudjuk.

Hirdetés

A Bethesda a történetének első E3 2015-ös konferenciájára egy meglehetősen erős portfólióval érkezett, a Fallout 4, a Doom és a The Elder Scrolls Online mellett természetesen bemutatkozott a Dishonored 2 is.

A Bethesda bejelentette a Dishonored 2-t és a trailer mellett pár információmorzsát is elejtettek az új játékkal kapcsolatban. A Dishonored folytatásában két szereplőt is irányíthatunk majd, Corvo Attano és Emily Kaldwin is játszható karakter lesznek. A Dishonored 2 egy Karnaca nevű parti városban játszódik majd, a történettel kapcsolatban viszont még rengeteg kérdőjel van.

A Dishonored 2 megjelenés 2016 tavaszán várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Úgy látszik, hogy a múltgenerációs portok ezúttal kimaradnak a szórásból.

Nektek eddig hogy tetszik a Dishonored 2? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)