Hirdetés

E3 2016 - brutális trailerrel mutatkozott be a Dynasty Warriors Berserk

|

A most következő videó ugyan nem kimondottan 18+, azért kétszer is meggondolnám, hogy megnyissam a munkahelyen.

Hirdetés

A Koei Tecmo az E3 alatt megerősítette, hogy készül a következő Dynasty Warriors. Be is futott az első trailer, ami mondjuk nem mutat semmit a játékból, viszont egy CG hölgyet láthatunk, amint futkározik rajta egy kígyó. Tessék kattintani a fenti képre, de tényleg csak óvatosan.

Ha a játék tematikája fele annyira lesz sötét és fura, mint ez a trailer, akkor minket már megvettek. A klip 2016-os megjelenést hirdet, de ez valószínűleg csak a japán verzióra vonatkozik.

Hogy hozzánk mikor érkezik arra csak tippelhetünk, viszont azt már biztosan tudjuk, hogy PC-re, PlayStation 4-re és PS Vita-ra fog megjelenni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)