Hirdetés

E3 2015 - LEGO Dimensions Portal trailer

|

Batman, Gandalf és Wildstyle bekerülnek az Aperture Science laboratóriumába, ahol nem csak portálokkal tudnak túljutni a feladványokon. A LEGO Dimensions továbbra is csodálatos.

Hirdetés

A LEGO Dimensions egyrészt azért lesz kategóriájának legjobb játéka, mert LEGO, másrészt azért, mert készül hozzá Portal pálya, és finoman szólva is zseniális lesz.

Az alapcsomagban szereplő három figura, Batman, Wildstyle és Gandalf ugyan nem használhatják a Portal Gunt, de a LEGO Dimensions portálra helyezve őket játékbeli portált nyithatunk alattuk, vagy megváltoztathatjuk méretüket, hogy beférjenek a kisebb helyekre, esetleg ha az kell, óriássá változzanak. Külön csomagban megvásárolható Chell is, aki viszont már tudja használni ikonikus fegyverét. A játékban szerepel Wheatley és GLaDOS is, úgyhogy kíváncsiak vagyunk, a TT Games mit hoz ki a rendelkezésére bocsátott anyagokból. 

A LEGO Dimensions megjelenés szeptember 27-ére várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)