Hirdetés

E3 2015 - megdolgoztatja az agyad a Superhypercube

|

A virtuális valóságra átültetett Superhypercube játékmenetétől garantáltan becsavarodunk, még azt is el tudjuk képzelni, hogy az érzékenyebbeknek migrént okozhat.

Hirdetés

A Superhypercube esetében szükség van a gyors reagálásra, meg talán némi fájdalomcsillapítóra, ha esetleg zúgni kezd tőle a fejünk. 

Nem árt mellé egy Project Morpheus sem, ugyanis a Sony VR készülékéhez készített játékban a virtuális valóság porondján kell megoldanunk az első látásra egyszerűnek tűnő fejtörőket. Először tényleg azt hihetjük, hogy nem bonyolult, mindössze a felbukkanó alakzatot kell olyan pozícióba forgatnunk, hogy az simán átcsússzon a mögötte érkező falban lévő lyukon. A trükk az, hogy minden sikeres beillesztés után hozzáadódik egy kocka az alakzathoz. Egy idő után nem olyan egyszerű beállítani a megfelelő helyzetet, kialakulnak bonyolultabb 3D-s formák is, amelyek akár az edzett szemeket is nagyon könnyen megtévesztik. 

 

Nektek hogy tetszik a Superhypercube?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)