Hirdetés

E3 2016 - a Ubisoft konferencia első részletei

|

A Ubisoft egy diszkrét utalásokkal teli képpel jelentette be saját E3-as sajtókonferenciájának időpontját.

Hirdetés

A Sony az egyetlen, aki tart ugyan előadást az E3-on, de még nem jelentette be annak időponját.

Vasárnap este az EA, hétfő hajnalban a Bethesda, délután pedig a Microsoft új bejelentéseit kísérhetjük figyelemmel. Aki a Ubisoft újdonságaira kíváncsi, annak sem kell későig fennmaradnia, ugyanis a kiadó itthoni idő szerint hétfő este 21:30-kor kezdi a bemelegítést, majd 22:00-kor magát az eseményt.

Ha kinagyítjátok a tweetben szereplő képet, láthatjátok rajta Aisha Tyler nevét, aki évek óta - változó sikerrel - vezényli le a bemutatót. Ő és a Ubisoft már örökre összenőttek. A képen egyébként még a My Fair Rabbid és a Bwaaah! feliratok olvashatók (ez nyilván a Rabbids sorozatra utal, ami már senkit nem érdekel igazából), egy zászlón a UBI 30 feliratot rejtették el, a Devs at Work tábla pedig nem játékhoz kapcsolódik, csak dolgozó fejlesztőkhöz. Egyelőre ennyit tudtunk kiszúrni, de a net úgyis darabokra szedi, és ha bármit sikerül még kideríteni, szólunk.

Az előadás során valószínűleg bemutatkozik a Watch Dogs 2, új részleteket tudhatunk meg a For Honorről és a South Park: The Fractured But Whole-ról, talán bejelentik az új Just Dance-t, és az is biztos, hogy nem lesz új Assassin's Creed. Hogy ezeken kívül mire számíthatunk, az egyelőre még kérdés.

Mint minden E3-as sajtótájékoztatót, ezt is élőben fogjuk közvetíteni, és az E3 hetében 24 órában szórjuk nektek a híreket. Feltétlenül tartsatok velünk, nincs kifogás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)