Hirdetés

E3 2016 - rengeteg újdonsággal bővül az Ark: Survival Evolved

|

Napjaink egyik legnépszerűbb túlélőjátéka hamarosan rengeteg új tartalmat kap, most pedig videókon is megnézhetjük ezeket.

Hirdetés

Az Ark: Survival Evolved jelenleg az egyik legnépszerűbb játék PC-n, így nem meglepő, hog a PC Gaming Show során hallhattunk néhány dolgot a játék jövőjéről. A csapat több érdekes dolgot bejelentett.

A játék fejlesztői több hivatalos modot is bemutattak az előadás alatt. Az egyik ezek közül a Primitive+, mely további szerepjátékos elemekkel bővíti a játékmenetet, a másik pedig az Ark: Primal Survival, melynek lényege, hogy emberek helyett állatok bőrébe bújhatunk. A pályát bővítő Redwood is új előzetest kapott, ami azért is lesz érdekes, mert a játék legnagyobb dinoszauruszát fogja elhozni nekünk.

Nektek hogy tetszenek ezek az újdonságok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)