Hirdetés

E3 2016 - láthatjuk majd a Battlefield 1 multiját

|

Az Electronic Arts a saját, E3 alatt zajló eseményén, az EA Playen mutatja majd meg a Battlefield 1 64 főt felvonultató többjátékos módját.

Hirdetés

A DICE május elején jelentette be a Call of Duty: Infinite Warfare ígéretes riválisát, az első világháborús Battlefield 1-et, azóta pedig szinte napi szinten kapunk valami érdekességet a lövöldéről, viszont még így is rengeteg a kérdőjel, például a többjátékos módot illetően. 

Az Electronic Arts most megerősítette, hogy a Battlefield 1 64 játékost támogató világháborús multiplayerét a saját konferenciáján, a június 12-én este megrendezésre kerülő EA Playen láthatjuk majd a Battlefield Squads bemutató keretében, élőben. Azt is megtudtuk, hogy a 64 résztvevő között helyet kap számos YouTuber, streamer és más különleges vendégek is, az eseményt pedig mi is követhetjük majd az élő streamnek köszönhetően.

Az EA Play-t június 12-én, 22:00-tól követhetjük figyelemmel, míg a Battlefield 1 megjelenése október 21-én várható PC, PlayStation 4 és Xbox One platformokra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)