Hirdetés

Battlefield 1 előzetes - a multiplayer térképek és kasztok is felvonulnak

|

Az EA DICE nem csupán négy többjátékos térkép leírását tette közzé, hanem tisztázta a kasztok szerepét is.

Hirdetés

Megállíthatatlanul hömpölyög az információáradat az Electronic Arts legfontosabb idei megjelenése kapcsán. Az első világháborús Battlefield 1-et övező érdeklődés mellett még a harci robotos Titanfall 2 is eltörpül.

Ahol harcolunk

Lássuk, mit tudunk eddig a Battlefield 1 multi pályák kapcsán (ez még bővül majd feltehetően):

Amiens - Pusztító erejű összecsapás egy fejedelmi szépségű városban. Harcolj a francia Amiens utcáin és terein a német tavaszi offenzíva idején. Súlyos harcok folynak a brit és a német erők között a bíróság épületétől, hidakon és vasútakon át az utolsó sikátorig a város feletti irányítás megszerzésének reményében.

The St. Quentin Scar - Észak-Franciaország megtépázott csatamezőin gigantikus támadás formálódik. A császári Németország hadereje minden rendelkezésére álló eszközzel nekiront a brit vonalaknak. Készülj valódi kataklizmával járó rohamokra, miközben átnyomulsz St. Quentin Scar lövészárkain. Légy te az első katona, ki áttöri a megerősített vonalakat és megtámadja a háborútól mindeddig féltve óvott Travecy falvát.

Monte Grappa - Vegyél részt a Dolomitok csúcsai között zajló utolsó csaták egyikében. Magasan a felhők fölött elkeseredett harc folyik a hegyvidéki erődök birtoklásáért, mely a legedzettebb katonákat is próbára teszi. Használd az erőd masszív lövegeit, hogy visszaverd a hegy oldalán felkapaszkodó ellenséget. Idefenn, a veszett küzdelemben az Osztrák-Magyar Monarchiáé az előny, de az olasz hadsereg nem nyugodhat, míg vissza nem foglalja, ami az övé.

Empire's Edge - Az Adria partjai mentén heves harcok folynak minden talpalattnyi földért. A megerődített föveny egy ostromlott birodalom csataterévé válik. Ami egykoron csodaszép mediterrán város volt, azt a gépesített hadviselés teljesen átformálja, hullámok ostromolják és hadihajók sorozzák mindazt, ami a nagy háború Olaszországából maradt.

Akikkel harcba megyünk

Ami pedig a kasztokat illeti, hivatalos megerősítést nyert, hogy négy gyalogos és két járműves osztály várja a játékosokat. A jól megkülönböztethető kinézetet kapott assault (kilőheti a harcjárműveket), support (lőszerutánpótlásrón gondoskodik és géppuskával harcol), scout (felderítő mesterlövész) és medic (felcser és járműszerelő egyben) mellett a pilot és a tanker kapott még szerepet. Csak ők ülhetnek be valamilyen harcjárműbe, vagy repülőbe. Elsődleges fegyverüknek az adott harci gépezet számít, ha kilövik alóluk a vasat, akkor minimális fegyverzettel, nem sok vizet zavarva igyekeznek életben maradni.

Ti melyiket választjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)