Hirdetés

E3 2016 - Bethesda sajtókonferencia élő közvetítés

|

Dishonored II, Doom, The Elder Scrolls bejelentések, és remélhetőleg egy új Wolfenstein, a Prey 2, valamint a Battlecry is szerepet kap a Bethesda E3 2016-os előadásán.

Hirdetés

Az idei E3 második előadását tartja a Bethesda. A kiadó tavaly nagyot ment, a Fallout 4-gyel és a Doommal önmagában is elvitte a show-t, idén pedig még nagyobb durranást ígérnek.

Biztos, hogy a novemberben megjelenő Dishonored II, a Doom DLC-i, valamint a The Elder Scrolls Online kiemelt szerepet kapnak, de remélhetőleg a Fallout 4 várható újdonságairól is hallunk majd ezt-azt. A The Elder Scrolls Legends kártyajátékról szintén fognak valamennyit beszélni, és az is lehet, hogy valami a Fallout Shelterhez hasonló nagy meglepetésnek is tanúi lehetünk. Időszerű lenne egy új Wolfenstein bejelentése, nem beszélve egy új Quake-ről vagy RAGE-ről. Egy remasterre is számíthatunk. A felvezető show 3:30-kor, az élő közvetítés hajnali 4-kor kezdődik, alább tudjátok követni, alatta pedig megtaláljátok liveblogunkat, amit folyamatosan frissítünk. A legfrissebb hírekért szokás szerint a főoldalt érdemes csekkolni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)