Hirdetés

E3 2016 - a Call of Duty: Modern Warfare Remastered képekkel időutaztat

|

A Call of Duty 4 felújított verziója sem hiányozhatott az expóról, noha lényegében csak ízelítőt kaptunk belőle. Most befutott még néhány képkocka a Remasteredből. Utazunk vissza 2007-be.

Hirdetés

Az E3 2016-os Sony előadáson nem csak a Call of Duty: Infinite Warfare egyjátékos kampányát mutatták be nekünk bővebben is, hanem a végén röviden megcsodálhattuk a Call of Duty: Modern Warfare Remasteredet is. 

A Sony apróbb meglepetései közé tartozott az a tény is, hogy az újrakevert Modern Warfare 30 nappal előbb lesz játszható PlayStation 4-en, mint a többi platformon, viszont továbbra is szükséges hozzá az Infinity Warfare megvásárlása.

A játék november 4-én jelenik meg, ami azt jelenti, hogy a PS4-tulajok már október elején belevethetik magukat a mellékelt képeken látható felújított játékmenetbe: 

Ha kimaradt volna, mindenképpen nézzétek meg a feljavított, nagy felbontású textúrákkal, fizikai alapú rendereléssel, jobb fényeffektekkel és más extrákkal érkező Modern Warfare Remastered első látnivalóit is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)