Hirdetés

E3 2016 - ezért nem láttuk a Crackdown 3-at

|

A Crackdown 3-nak meglepő módon nem jutott hely a másfél órás Xbox előadáson. A fejlesztők elmondták, miért.

Hirdetés

Megy a huza-vona a Crackdown 3-mal. Hol megjelenik valamilyen rendezvényen, hol elhalasztják, hol arról hallunk, hogy csak a felét adják ki először.

Az E3-on egyáltalán nem láttunk belőle egy fél perces videót sem. Az egyik fejlesztő, a Reagant Games bejelentette, hogy a játékot elhalasztották, és csak 2017-ben jelenhet meg. A multiplayer szegmenst ugyan idén nyáron tervezték kiadni, de a projekt mérete és minősége miatt nem merték bevállalni, nem akarták fölöslegesen elsietni. Érdekes, hogy az eredeti Crackdownt is halasztgatták, mielőtt megjelent volna, a Crackdown 2-t viszont a Ruffian elsiette, és nem is lett jó. Reméljük, ez azt jelenti, hogy a harmadik részben nem fogunk csalódni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)