Hirdetés

E3 2016 - hullanak a végtagok a Dead Rising 4 előzetesében

|

A Dead Rising 4 híre alig néhány nappal ezelőtt bukkant fel, de úgy tűnik, hogy a játék fejlesztése elég jól halad.

Hirdetés

Június elején érkezett az első pletyka, mely szerint a Dead Rising 4 már nem csak a tervezőasztalon, hanem működő játék formájában is létezik, néhány nappal később pedig már meg is erősítették, hogy a zombis túlélőjáték ott lesz a Microsoft E3-as konferenciáján.

A kiszivárgó képek alapján sejteni lehetett, hogy most sem egy visszafogott játékkal lesz dolgunk, az őrült fegyverek mellett ugyanis durva exo-skeletonok is felbukkantak, és hát lássuk be, egy zombi lefejezésénél sokkal jobb móka, ha puszta kézzel téped ketté. A főszereplő ismét Frank West, aki a karácsonyi időszakban válogatott, meglehetősen vicces eszközökkel takarítja az utcákat.

Megjelenés PC-re és Xbox One-ra idén ősszel, és mivel nem exkuzívként kommunikálták, lehet, hogy PS4-re is kapható lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)