Hirdetés

E3 2016 - ezért döntött Kojima a Sony mellett

|

Hideo Kojima elárulta, mikor döntött úgy, hogy a Sony legyen a partnere első önálló játéka, a Death Stranding elkészítésénél.

Hirdetés

Azt mér tudjuk, hogy a Kojima Productions első játéka, a Death Stranding a Sonyval karöltve készül el. Hideo Kojima a YouTube E3-as steamjében arról is mesélt, hogy miért döntött az együttműködés mellett.

Egyelőre még nem sokat tudunk Kojima új játékáról. Két dolog biztos: lesz benne egy meztelen Norman Reedus egy eltűnő csecsemővel, és kizárólag PlayStation 4-re jelenik meg. A mester most azt is elárulta, a Sonyval miért keresztezték egymást az útjaik.

"Olyan szerencsés helyzetben voltam, hogy sok ajánlatot kaptam különböző emberektől. Azonban a Sonyval már hosszú időre tekint vissza a kapcsolatom és sosem rendült meg ezalatt az egymásba vetett bizalmunk. Ezért az első játékunkat erre a kapcsolatra akartam alapozni. A töretlen bizalom miatt dolgozunk a Sonyval."

Koijma hozzátette, hogy a Sony rendkívül bizakodó, rengeteg szabadságot biztosítanak nekik, ő pedig nem is lehetne izgatottabb.

Beszélt egy kevesebb a Death Strandingot meghajtó grafikai motorról is, amit egyelőre még nem választottak ki. Számos lehetőséget kipróbáltak, de a végső döntés még nem született meg.

Kojima a virtuális valóságról is beszélt. Szerinte első körben ugyan csak a játékokban használjuk majd a VR-t, később azonban a mindennapi életünk szerves részévé válhat ez a technika. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)