Hirdetés

E3 2016 - ott lesz a Detroit: Become Human is

|

A Heavy Rain és a Beyond: Two Souls után érkezik a Quantic Dream új játéka, a Detroit: Become Human, amelyet az E3-on újra láthatunk majd.

Hirdetés

A Kara demóból teljes játékká fejlődött Detroit: Become a Human a tavalyi Paris Games Weeken mutatkozott be és rabolta el azonnal a szívünket, ugyanis a Quantic Dream David Cage vezetésével egy olyan futurisztikus közeljövőt mutatott be, ahol az androidok a mindennapi élet részei, sőt maga az általunk irányított főszereplő, Kara is az. Viszont szeretne többé válni: felfedezni a világot, érezni a nap melegét, az illatokat, azonban a városba kilépve szomorúan tapasztalja, hogy Detroit nem az, amire számított. 

A Heavy Rain és a Beyond: Two Souls fejlesztőcsapatának újabb interaktív drámája kizárólag PlayStation 4-re készül, viszont legnagyobb fájdalmunkra a bejelentése óta nem hallhattunk róla. Ez a Sony 2016-os E3-as konferenciáján gyökeresen megváltozhat, ugyanis a játékipar egyik ismert személyisége, Greg Miller megerősítette a minap, hogy a Horizon: Zero Dawn és a Batman/The Walking Dead mellett a Detroit keddi bemutatója miatt is nagyon izgatott. 

A Detroit: Become Human egyelőre nem rendelkezik megjelenési dátummal, viszont arra számítunk, hogy a Sony június 14-én, hajnali 03:00-tól kezdődő E3-as előadásán ezt is bejelenti majd, elvégre ez tipikusan az a cím, amiért érdemes konzolt venni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)