Hirdetés

E3 2016 - gyönyörű lesz PC-n a Deus Ex: Mankind Divided

|

Az E3-as PC Gaming Show-n a Square Enix volt olyan kedves és mutatott nekünk egy rövidke Deus Ex: Mankind Divided gameplay anyagot. A látottak alapján elégedetten csettinthet minden PC-s játékos.

Hirdetés

A második E3-as PC Gaming Show mindenképpen sokkal jobb volt, mint a tavalyi előadás, de azért most sem dobtunk hátast a felhozataltól. A Deus Ex: Mankind Divided PC-s verziója kapcsán levetített gameplay videót azonban érdemes megnézni, mert gyönyörűen fest benne a játék (fenti képre kattintva indul a videó).

Több mint négy perces PC-s gameplay anyagot kaptunk, ami a játék dubaji helyszínét mutatja meg.

A Square Enix remélhetőleg még több újdonságot is elárul majd a Deus Ex: Mankind Divided az expó alatt. 

A Deus Ex: Mankind Divided megjelenés a jelenlegi tervek szerint idén augusztus 23-án várható meg PC-re, valamint Xbox One és PlayStation 4 konzolokra. Reméljük nem csúszik majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)