Hirdetés

E3 2016 - egy Deus Ex show vezeti fel az expót

|

Bár a Square Enix nem tart saját E3-as konferenciát, most mégis úgy döntött, hogy felvezeti az expót egy különleges eseménnyel, amely a Deus Ex Universe-re fókuszál.

Hirdetés

A Square Enix tisztában van vele, hogy a játékosok ki vannak éhezve mindennemű Deus Ex-információra, főleg, hogy augusztusban debütál az új rész, a Mankind Divided. Éppen ezért elhatározták, hogy az E3 előtt tartanak egy saját show-t, aminek főszereplője ez a franchise lesz. 

A Square Enix Twitteren megosztott "meghívója" szerint június 8-án, hazai idő szerint 17:30-tól nézhetjük majd a különleges livestreamet a Twitchen keresztül, amelynek keretében exkluzív Deus Ex: Mankind Divided gameplay demót láthatunk és az új projektjeiket is bemutatják a Deus Ex Universe részeként (ez a központi játékok mellett minden olyan tartalmat is összeköt, ami a Deus Ex univerzumához tartozik):

A kiadó egyelőre nem részletezte, hogy milyen bejelentésekre készül, de nem lepődnénk meg egy mobil spin-offon. Mellesleg nagyon szeretnénk egy Invisible War remastert. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)