Hirdetés

E3 2016 - brutális Dishonored 2 gameplay érkezett

|

A Bethesda néhány percnyi Dishonored gameplay-t is villantott a sajtókonferencián, amit a közönség természetesen üdvrivalgással fogadott.

Hirdetés

A Dishonored 2 kétség kívül az év egyik legjobban várt játéka, minden bizonnyal GameStar-os berkeken belül is nagy lesz a tülekedés a tesztért, amíg Chava rendre nem utasít mindenkit és fel nem telepíti otthon a játékot.

Vasárnap már kaptunk egy kis ízelítőt a játékból, hála a Twitch-en elinduló reklámnak (ugye, hogy mennyi mindenről lemarad, aki AdBlockot használ?), amit aztán a ZeniMax persze nem győzött töröltetni az internetről. Szerencsére nem ez volt minden, amivel a Bethesda készült, egy kifejezetten ütős gameplay videóval és egy bemutatóval is kedveskedtek a rajongóknak. Megismerhettünk egy új eszközt, amivel válthatunk alternatív univerzumok között, és úgy gyilkolászhatunk. Ha ezek a videók is előkerülnek, írunk róluk, addig nézzétek meg fent a hivatalos gameplay videót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)