Hirdetés

E3 2016 - két küldetést is megmutat az új Dishonored 2 videó

|

Több mint 10 percen át mozog a Dishonored második része a legújabb gameplay felvételen.

Hirdetés

Ha esetleg ma hajnalban nem a Bethesda sajtókonferenciáját figyeltétek, hanem esetleg aludtatok egy jót, akkor itt a legegyszerűbb módja annak, hogy bepótoljátok az előadáson látott Dishonored 2 gameplay anyagot.

A fenti felvételen rögtön két küldetésbe is betekintést nyerünk. A videót Harvey Smith, az Arkane Studios társalapítója narrálja, a videó pedig Emily Kaldwin, az új főhősnő képességeit hivatott demonstrálni.

Emily egyedi képességeinek sorát erősíti például a Domino, ami kiüti vagy akár meg is ölheti a kiválasztott ellenfeleket, illetve Mesmerise, ami hatására az ellenségek nem látják hősnőnket, illetve nem is emlékeznek rá.

A Dishonored 2-ben fontos szerepet kap az időjárás, számítanunk kell majd rá, hogy bármikor lecsaphat ránk egy véletlenszerű vihar. Bizonyos biztonsági berendezéseket a szél működtet, erre sem árt majd figyelni.

A fenti képre kattintva megtekinthető felvételen azonban talán az időmanipuláló berendezés működése a legérdekesebb. Ennek segítségével előre és hátra is haladhatunk az időben. Nem csak pár percet, hanem teljesek éveket is utazhatunk az időben, így pedig olyan helyekre is eljuthatunk, amiket a jelenben már különféle akadályok választanak el tőlünk. 

A játék idén november 11-én jelenik meg PC-re, valamint Xbox One és PlayStation 4 konzolokra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)