Hirdetés

E3 2016 - varázslatok nélkül is végigjátszhatod a Dishonored 2-t

|

Ha szeretnél keményvonalas orgyilkos lenni, aki csak a pengéjére és saját képességeire hagyatkozik, akkor így is végigjátszhatod majd a sztorit.

Hirdetés

A Dishonored 2-ben Emily Kaldwin bőrébe bújhatsz, aki akárcsak Corvo, szintén képes különleges erőket használni. A különbség az első és második rész között az, hogy itt nem leszünk kötelesek használni ezeket.

A Dishonored első részéhez hasonlóan itt is találkozunk majd a The Outsiderrel, aki most is felajánlja majd a mágiáját, ezúttal viszont lehetőségünk lesz elutasítani azt. Persze ilyenkor megtagadjuk magunktól a Blinket, és egyéb más, hasznos trükköket.

Ha így teszünk, akkor természetesen egy achievement lesz a jutalmunk, illetve így a játék maga is sokkal nehezebb lesz. Legalább elmondhatjuk magunkról, hogy mi vérbeli orgyilkosok vagyunk. Semmi olcsó varázsló-trükk.

A Dishonored 2 megjelenés november 11-én várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)