Hirdetés

E3 2016 - az EA Playen lesznek nagyon korai bemutatók is

|

Az Electronic Arts a saját E3-as eseményén egy kicsit előre szalad, és olyan projektekből is mutat valamit, amikre egy jó darabig még biztosan nem számíthatunk.

Hirdetés

Volt idő, mikor az E3-as konferenciákon legfőképpen azokat a játékokat mutogatták, amik egy vagy másfél éven belül megjelentek, noha már akkor is voltak kivételek, mint a The Last Guardian vagy éppen a Duke Nukem Forever. Ez azonban idővel átfordult és már olyan játékokból is kapunk ízelítőt, amik talán csak évek múlva mutatkoznak be. 

Az Electronic Arts is többet mutat, ugyanis egy hivatalos blogposztból kiderült, hogy a kiadó az idei sikervárományosok (Battlefield 1, Titanfall 2, FIFA 17) mellett több olyan játék bemutatását is tervezi, amik csak valamikor 2017-ben és 2018-ban jelennek meg. Az egyik ilyen a BioWare új IP-je lehet, míg a többi esetében a Visceral és a Motive Star Wars projektjeire tippelnénk, de valószínű, hogy valami vadonatúj is van az EA zsebében, mint például egy Assassin's Creed vagy GTA-szerű franchise alapköve. 

Az EA Play eseményeit június 12-én, este 22:00 órától követhetitek velünk livestreamen és liveblogon keresztül, a legújabb híreket pedig folyamatosan megtaláljátok a GSO főoldalán és az alábbi bannerre kattintva elérhető aloldalon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)