Hirdetés

E3 2016 - három új videón a Final Fantasy XV

|

Rengeteg új anyagot kaptunk a Final Fantasy XV kapcsán. Van itt sztori átvezető, harc bemutató és játék-dizájn bemutató is, lehet ráhangolódni a játékra kényelmesen.

Hirdetés

Csak úgy dőlnek a videók a Final Fantasy XV kapcsán köszönhetően a GameSpot kollégáinak. A sztoritól a harcon át a játékdizájn kerekasztalig van itt minden, amit csak egy keményvonalas FF rajongó kívánhat.

Első körben itt egy sztori átvezető. Ugyan túl sokat nem árul el a történetről, aki fél a spoilerektől, az inkább hagyja ezt most ki.

A második videóban a játék harcrendszerét láthatjátok működés közben.

Hajime Tabata, a játék dizájnere megosztotta velünk filozófiáit a Final Fantasy XV kapcsán. Akit érdekelnek a játék háttérmunkálatai, annak melegen ajánljuk ezt az anyagot.

A Final Fantasy XV világszerte szeptember 30-án érkezik PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)