Hirdetés

E3 2016 - három játékon is dolgozik a From Software

|

A Dark Souls címekről ismert fejlesztőcsapat műhelyében jelenleg három projekt is készül, és most kicsit közelebb kerültünk hozzá, hogy mik azok.

Hirdetés

A From Software egyik vadonatúj projektjéről megtudtunk már egy apróságot nemrég, köszönhetően a csapat toborzó videójának, de a stúdió vezetője és a Dark Souls játékok rendezője, Hidetaka Miyazaki 4Gamernek adott interjúja még több részletet árul el. 

Miyazaki elmondta, hogy a From Software jelenleg három címet is fejleszt, amelyek közül az egyik egy dark-fantasy környezetbe helyezett akció-szerepjáték, ami hasonló, mint a Dark Souls, de teljesen más irányból közelíti meg a műfajt (úgy hangzik, mintha a Bloodborne-nal lenne kapcsolatos). A második projekt egyfajta reboot, amely a spekulációk szerint az Armored Core lehet, Miyazaki ugyanis többször is kifejezte a múltban érdeklődését a széria iránt. A harmadik játékról pedig annyit lehet tudni, hogy valami teljesen új lesz, valami "furcsa", ami egészen eltér a csapat eddigi stílusától. 

Tartsatok velünk az E3 alatt, hátha valamelyiket leleplezik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)