Hirdetés

E3 2016 - új Gears of War 4 videó és infók

|

A Gears of War 4 a Microsoft előadásának elején mutatta meg magát.

Hirdetés

A Microsoft E3-as előadásának egyik nagy szenzációja a cross-buy funkció bejelentése volt, amelynek keretében ha PC-re megveszünk egy játékot, akkor onnantól kezdve azt Xbox One-on is játszhatjuk majd és fordítva. Innentől kezdve közös könyvtár lesz a digitális címeknek.

Mint ahogy írtuk a Gears of War 4 előzetesünkben, Marcus Fenix fia elhozza a Microsoft jelenlegi generációs konzoljára a fedezékharcos akciójátékok királyát, ezt pedig nem csak az E3-on bemutatott és odafent látható gameplay videó prezentálja nekünk, hanem az a tény is, amit a kiadó megerősített az expón: a The Coalition címe támogatni fogja a cross-buy-t, sőt a cross-play-t is, vagyis az Xbox One-os és PC-s játékosok együtt zúzhatnak majd a kooperatív kampány, a multiplayer és a horda módok esetében is, amely azt jelenti, hogy a játékállás és az achievementek is közös a platformok között. Nézzétek meg a fenti gameplay videót, hogy kedvet kapjatok a játékhoz, és várjátok annyira az októberi megjelenést, mint mi.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)