Hirdetés

E3 2016 - merész kijelentések az új Gran Turismo Sport trailerben

|

Csak úgy árad a magabiztosság a Gran Turismo Sport legújabb E3-as előzeteséből.

Hirdetés

A Gran Turismo a versenyjátékok egyik legnagyobb múlttal rendelkező veteránja, viszont a jelen generációs konzolokon még nem találkozhattunk vele. Az elmúlt években több ígéretes vetélytársa is akadt a sorozatnak, szóval igen kíváncsiak vagyunk, hogy miként tud majd versenybe szállni az ifjoncokkal.

Már nagyon közel  az E3 2016 elindulása, ilyenkor pedig minden cég próbálja beelőzni a vetélytársakat a nagyobb bejelentéseivel, hogy lehetőleg minél előbb beszédtémát csináljon a saját meglepetéseiből (még akkor is, ha ezzel teljesen elvész a meglepetés ereje). A Sony ezúttal a Gran Turismo Sportot mutatja meg nekünk idő előtt, egy új E3-as trailer formájában.

Az előzetes szerint a Gran Turismo Sport lesz az "új standard a versenyjátékok világában", szóval a Sony és a Polyphony Digital különösen bízik a játék sikerében. Mi nyilván reménykedünk, hogy ez sikerül, de majd az E3-on minden kiderül.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)