Hirdetés

E3 2016 - ezek voltak a rendezvény legkellemetlenebb pillanatai

|

Idén sem volt hiány hibákból, viccesnek gondolt, de ciki megnyilvánulásokból, amiket gyönyörűen kiegészítettek a fölösleges és gázul viselkedő hírességek.

Hirdetés

A Ubisoft egy kicsit észbe kapott, Aisha Tyler káromkodásain és a teljesen bizarr Just Dance-es táncon kívül kevés volt az igazán elkeserítő pillanat, ellentétben a tavalyi évvel.

Az Electronic Arts viszont az egyébként közepes, de vállalható előadását sikeresen megkoronázta a 64 fős multival, ahol Snoop Dogg szájába valahogyan egy cigi került, Jamie Foxx és Zac Efron pedig azt sem tudták, hol vannak. (Még mindig nem kaptunk magyarázatot a fehér porra utóbbi kabátján.) Teljesen fölösleges bohóckodás volt ez, remélhetőleg tanult belőle mindenki. A fenti videóban az ismert emberek többször is megjelennek, de bekerült a minecraftos tabletes túlfűtöttség, a műsorvezetők bambán bámulása, amikor az adásrendező elfelejtett képet váltani, és még sok más.

Szerintetek mi volt a legcikibb az idei E3-on?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)