Hirdetés

E3 2016 - jövő héten Lawbreakers gameplay-t kapunk

|

Cliff Bleszinski még a nagy E3-as felhajtás előtt megmutatja nekünk a LawBreaks új gameplay felvételeit, méghozzá nem is akármilyen körítésben.

Hirdetés

A minap érkezett a hír, hogy a Cliff Bleszinski vezetésével tevékenykedő Boss Key Studios még június közepén elkezdi kiosztani a meghívókat a LawBreakers alfa tesztjére, amelyről minden további részletet az E3 2016 PC Gaming Show-ján mondanak el, de nem várnak addig, hogy mutassanak valamit a játékból, már korábban is megleshetjük. 

A jövő hét folyamán, június hatodikán és június nyolcadikán is belekóstolhatunk virtuálisan a LawBreakers játékmenetébe, ugyanis a Boss Key ismert YouTubereket és Twitch streamereket ereszt össze élőben, amely izgalmasnak ígérkező összecsapásnak mi is szem és fültanúi lehetünk, ugyanis természetesen lesz livestream. A gigászi küzdelemben Bleszinskiék egyetlen térképet mutatnak meg nekünk, a Grandview-t és csakis az Overcharge módot, a Capture the Flag helyi változatát játsszák majd a meghívott vendégek, de ezekkel a megkötésekkel együtt is érdemes lesz figyelemmel követni a LawBreakers meccseit, ugyanis a június 13-án, 20:30-tól kezdődő PC Gaming Show alkalmával CliffyB már az alfa tesztről beszél majd. 

Watch live video from LawBreakers on www.twitch.tv

Ha még nem tettétek volna, mindenképpen nézzétek meg az új karakterosztályt és hangolódásként pörgessétek le újra a korábbi gameplay trailert

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)