Hirdetés

E3 2016 - a szokottnál komolyabb a LEGO Star Wars: The Force Awakens trailere

|

LEGO formában folytatjuk a kalandunkat a Star Wars világában, de nem csak móka és kacagás az életünk.

Hirdetés

A Star Wars: Az ébredő erő hatalmas siker volt, és a történet most folytatódik a LEGO Star Wars: The Force Awakens adaptációval. A PlayStation E3-as prezentációja alatt érkezett az új trailer, ami picit komolyabb, mint a szokásos LEGO trailerek.

Azért még mindig megvan a humor, a szerethetőség, és az X-Wingek között szörföző rohamosztagos. A megjelenés már csak két hétre van tőlünk, addig pedig már csak kibírjuk ezzel a trailerrel, amit a fenti képre kattintva tudtok elindítani.

A LEGO Star Wars: The Force Awakens megjelenés PC-re, PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, Wii U-ra, 3DS-re, PS Vita-ra, Xbox 360-ra és Xbox One-ra várható június 28-án.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)