Hirdetés

E3 2016 - a Madden NFL 17 is beszáll az esportba

|

Az EA nagyon be szeretne keményíteni esport témában, már szervezik a Madden NFL köré épülő bajnokságokat.

Hirdetés

Ha az esportról hallunk, akkor általában nem az EA sportjátékai jutnak az eszünkbe, hanem valamiféle lövöldözős őrület, viszont az EA prezentációjából kiderült, hogy a cég szeretne ezen változtatni.

Zajlik az EA saját E3-as eseménye, az EA Play, ahol a cég megmutatja nekünk, hogy min is dolgozott az elmúlt évben. Természetesen nem maradhattak ki a sportjátékok sem, Peter Moore pedig elárulta, hogy komoly terveik vannak a Madden NFL 17-tel kapcsolatban. Amellett, hogy a játék nyilván jobb lesz, mint valaha, Moore arról is beszélt, hogy szeretnék megváltoztatni azt, ahogyan az esportokhoz állnak hozzá.

Az EA azt szeretné elérni, ha nem csak az elit játékosoknak lenne esélye a sikerre, hanem mindenki számára érdekes lehetne a versenyszerű játék. Ennek érdekében háromfajta kompetitív játékmódot indítanak útjára: a Challenger eseményeket bármilyen játékos megzservezheti, a Premier események szponzorált élő versenyek lesznek, míg az EA Major bajnokságok a legnagyobb, elit versenyeket foglalják majd magukba.

Ahogy többet tudunk, szólunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)