Hirdetés

E3 2016 - a Mass Effect: Andromeda az első résztől örökölt?

|

A Mass Effect: Andromeda remélhetőleg egy nagyobb szeletet fog kihasítani az EA Play-ből, ugyanis a BioWare a pletykák szerint olyat alkotott, amitől dobunk egy hátast.

Hirdetés

A tavalyi E3-on a BioWare bejelentette a Mass Effect: Andromedát, amelyről azóta számos információt kaptunk, de a játékmenetet még nem vehettük szemügyre. Az EA Playen várhatóan erre is sor kerül, addig is néhány új részlettel hangolódhatunk a bemutatóra.

Az egyik megbízható ipari bennfentes, shinobi602 rögtön azután, hogy beszélt a Prey 2 bemutatásáról, azt is megosztotta a MrMattyPlays' podcast keretében, hogy a játékosoknak különösen érdemes lesz odafigyelni a Mass Effect: Andromedára az E3 színpadán, ugyanis az új rész lényegében a Mass Effect 1 szellemi örököseként szolgál majd és olyasfajta játék lesz, amit a BioWare mindig is meg akart csinálni. 

Kíváncsian várjuk, hogy a BioWare mihez kezd ezzel az örökséggel és a Mass Effect: Andromeda valóban felér-e majd minőségben a nagy elődhöz. Június 12-én, este 22:00-tól kiderül az EA Play eseményen. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)