Hirdetés

E3 2016 - megvan a Mass Effect: Andromeda főhősének neve

|

Kiderült, hogyan szólítják majd pajtásai és ellenségei az új Mass Effect játék főszereplőjét.

Hirdetés

A sasszemű rajongók már tavaly novemberben kiszúrták, hogy mi lesz a neve a Mass Effect: Andromeda főszereplőjének. A Mass Effect napi ünnepi trailerben ugyanis egy pillanatig feltűnt egy dögcédula amin a Ryder név szerepelt. Most kiderült, hogy a megfigyelés helyesnek bizonyult.

Maga Michael Gamble, a Mass Effect producere ismerte be, hogy az általunk irányítható karakter vezetékneve valóban Ryder lesz. Minderről ez a Twitter bejegyzés árulkodik:

Természetesen szabadon dönthetünk majd arról, hogy női vagy férfi karakterrel szeretnénk felfedezni a Mass Effect: Andromeda új, ezidáig feltérképezetlen világát.

Ha már a neveknél tartunk, a készítők még adósaink a csapatunkban biztosan helyet kapó Asari és Krogan tagok nevével. Elméletileg idén ősszel további információkat is kapunk a játékkal kapcsolatban, remélhetőleg akkor már minden karaktert névről ismerünk majd. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)