Hirdetés

Gears of War 4 - az idei E3-on is találkozhatunk vele

|

A Microsoft legújabb lövöldéje sem maradhat ki az év legnagyobb videojátékos konferenciáján.

Hirdetés

Lassan, de biztosan közeleg az E3 2016, a Microsoft pedig nyilván idén is hatalmas és látványos műsorral készülődik a konferenciára. Az idei kínálatban az újdonságok mellett azért feltehetően ismerős címekkel is találkozhatunk majd, mint például a nagyon ígéretes Gears of War 4.

Phil Spencer, az Xbox divízió vezetője a Twitteren számolt be arról, hogy a cégen belül már tartottak egy próbaelőadást, ami véleménye szerint nagyon jól ment és tényleg kezd összeállni a műsor. Viszont az még ennél is érdekesebb, hogy a The Coalitiont vezető Rod Fergusson új Gears of War 4 tartalmakat is ígért a konferenciára.

Nyilván ebből nem derül ki, hogy pontosan mit fogunk megtudni a játékról, de azért jó, hogy már van egy támpontunk. Ti mit gondoltok, mivel készülődik a Gears of War 4 csapata az E3-ra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)