Hirdetés

E3 2016 - ilyen lesz a PlayStation VR puskája

|

A Farpoint kapcsán végre kiderült milyen különleges puska-kontrollert kap majd a PSVR. A PlayStation VR Aim Controller lehet az az eszköz, amivel a virtuális valóságban osztjuk a fejlövéseket.

Hirdetés

A Farpoint egy nagyon érdekes PlayStation VR-exkluzív címnek tűnik, a játék fejlesztői azonban a Sonyval karöltve egy új puska-kontroller megalkotásán is fáradoznak.

Az Impulse Gear is kivette a részét a PlayStation VR Aim Controller névre keresztelt periféria fejlesztéséből, mellyel elvileg majd teljesen új élményt nyújtanak a lövöldözős PSVR játékok.

A puskával elméletileg teljesen realisztikus élményt sikerült elérni, pontosan úgy célozhatunk vele, ahogyan azt a valóságban is tennénk. Az Aim Controllerrel játszva a Farpoint különlegesebb lehet mint eddig bármelyik FPS. Kíváncsian várjuk, mi sül ki ebből, addig is nézzétek meg, hogyan fest ez a műanyag puska.

Ti várjátok már, hogy ilyen perifériákkal lehessen szitává lőni az ellent? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)