Hirdetés

E3 2016 - megvan a PlayStation VR megjelenési dátuma

|

A Sony hivatalosan is bejelentette a PlayStation VR megjelenési dátumát. Nagyjából tartják az ütemtervet.

Hirdetés

A Sony eredetileg októberre jelentette be a PlayStation VR-t, és végül úgy néz ki, hogy be is tudják ezt tartani. Az PlayStation E3 konferencián bejelentették, hogy Amerikában és Európában október 13-án fog megjelenni a kütyü.

A Sony korábban a GDC alatt bejelentette, hogy a VR eszköz pontosan 399 euróba (~ 120 000 Ft + még a helyi adók) fog kerülni Európában.

A cégnek jelenleg 230 fejlesztője dolgozik VR tartalmakon, és legalább 50 játék támogatja majd a PlayStation VR-t a megjelenéskor. Ezekből már az E3 alatt is mutattak párat, olyan címeket, mint a Final Fantasy XV, a Fairpoint vagy a Batman VR, és a Resident Evil VII sem marad majd ki a mókából.

Reméljük, hogy az E3 alatt még rengeteg VR címet láthatunk majd mozgás közben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)