Hirdetés

Prey - nem csak a trailerben látott főszereplőt választhatjuk

|

A Prey fejlesztői a játék alapkoncepciójával is meglepték a játékvilág nagyobb részét, de a színpadi leleplezés után is szolgáltak néhány érdekes aprósággal.

Hirdetés

A Bethesda sajtókonferenciájának egyik meglepetése volt, hogy az idén megjelenő Dishonored 2 mellett az Arkane a Prey-en is dolgozik, amiről az előadás után még néhány érdekes apróságot elárultak a készítők.

Raphael Colantonio azzal kezdte a GameSpotnak adott interjúját, hogy folytatás vagy remake helyett a Prey egy újragondolt változatával készülnek majd nekünk, de erre a trailer alapján is rájöttünk. Az viszont nem derült ki a színpadi előadásból, hogy a Dishonored kisebb, küldetésenként elkülönülő pályái helyett a Preyben egy nagyobb, összefüggő világot kapunk, ahol olykor érdemes lesz visszanézni korábbi helyszínekre is és alaposan felfedezni őket. Az Arkane kreatív igazgatója zárásként azt a szösszenetet is elhintette, hogy nem csak a videón is látott Morgant, hanem egy női főszereplőt is választhatunk majd a játékban.

Mit szóltok, lehet a Prey a stúdió újabb sikersorozata?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)