Hirdetés

E3 2016 - ezekkel a programokkal készül a Microsoft

|

Végre kiderült pár részlet az idei Xbox E3 előadásról. A Microsoft részletesen kifejtette, milyen műsorokra számíthatunk tőlük a júniusi rendezvényen.

Hirdetés

Az E3 2016-ig már csak pár hét van hátra, nem csoda hát, hogy egyre több résztvevő kezdi el népszerűsíteni saját előadását. Most a Microsoft árulta el, egészen pontosan mikor számíthatunk majd Xbox E3 összefoglalóra.

Az előadás június 13-án, hazai idő szerint 18:30-kor veszi kezdetét. A rendezvény alatt megnézhetjük a legújabb xboxos játékokat, továbbá előzeteseket láthatunk a korábban már leleplezett és az eddig még be nem jelentett új címekről is, melyek 2016-ban vagy a távolabbi jövőben jelennek meg. Az Xbox E3 összefoglaló megtekintésére több lehetőségünk is lesz. Nézhetjük az Xbox.com oldalon, az Xbox hivatalos Twitch csatornáján, valamint az Xbox Live Events Player alkalmazáson keresztül Xbox One és Xbox 360 konzolokkal is. Persze mi is közvetítjük majd élőben, mint minden évben.

Visszatér továbbá az Xbox Daily: LIVE @ E3 hírműsor, ami az expó legfontosabb xboxos híreit és exkluzív bejelentéseit gyűjti össze. Itt Larry Hryb, Major Nelson és Graeme Boyd lesznek a műsorvezetők, vendégeik pedig az iparág legfontosabb alakjai közül kerülnek ki. A műsor június 15-én és 16-án magyar idő szerint hajnali 1-kor kezdődik és egy órán át tart majd. Az Xbox Daily: LIVE @ E3 is nézhető lesz a fentebb említett összes platformon.

A helyszínre látogatók közül 500 szerencsés részese lehet az Xbox FanFest: E3 2016-nak. Ők nem csak az Xbox E3 összefoglaló ülhetnek be, hanem kipróbálhatják az év végén érkező legújabb játékokat, találkozhatnak a videojáték ipar fontos alakjaival és egy mindenféle jósággal megtömött hátizsákot is hazavihetnek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)