Hirdetés

E3 2016 - Sony PlayStation sajtókonferencia élő közvetítés

|

Az E3 2016 utolsó előadását a Sony tartja. Horizon: Zero Dawn, The Last Guardian, Gran Turismo Sport, PlayStation VR biztosan lesz, de új konzolt valószínűleg nem fogunk látni.

Hirdetés

Mivel a Nintendo délutánra csak egy Treehouse bejelentkezést jelentett be, Nintendo Directet nem, a Sony előadásával lezárul az előadásos szakasza, innentől csak előadáson kívüli hírekre érdemes számítani. Itt, a GSO-n továbbra is megtaláltok mindent, úgyhogy tartsatok velünk egész héten.

A Sony számára az őszi szezon leginkább a PlayStation VR-ról fog szólni, meglehetősen kevés AAA játékot kapunk a kiadótól. Az új eszközhöz új, erősebb konzol is társulhat - de ez nem az E3-on fog bemutatkozni. Az E3-as előadáson biztosan felbukkan majd a No Man's Sky, a jövőre érkező Horizon Zero Dawn, a Gran Turismo Sport, a The Last Guardian; talán szó esik a Detroit: Become Human, a Media Molecule-féle Dreams és a The Tomorrow Children játékokról is. 

Videós közvetítés először, liveblog utána, kövessétek azt, amelyik nektek szimpatikusabb.

Watch live video from PlayStation on www.twitch.tv

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)