Hirdetés

E3 2016 - ezek az EA tervei a Star Wars franchise-zal a következő évekre

|

Összesen hét stúdió dolgozik valamilyen formában Star Wars játékon az Electronic Arts berkein belül. Egy videó mutatja meg, mi készül az egyes csapatoknál.

Hirdetés

A DICE a Star Wars Battlefronttal, a Visceral a két év múlva megjelenő új játékkal, a BioWare pedig a Star Wars: The Old Republic-kal foglalkozik, de valamit a Criterion is készít. Egy új Star Wars Racert esetleg?

A fenti videóban minden stúdió elmondja, mit csinál épp, és pár jelenetet láthatunk a Visceral-féle TPS-ből is (2:42-től), ami jól láthatóan a régi trilógia idejében játszódik. Nagyon sokat nem tudtunk meg semmiről, de ha naprakészek akartok lenni, mindenképp nézzetek bele.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)