Hirdetés

E3 2016 - a Sunset Overdrive sem marad Xbox One-exkluzív?

|

Egy eddig megbízhatónak bizonyult forrás szerint hamarosan új platformon is elindulhat ez az őrült kaland.

Hirdetés

A Sunset Overdrive pörgős játékmenete és remek humora miatt sokak azonnali kedvencévé vált. A játék eddig csak Xbox One konzolokon volt kipróbálható, most azonban úgy tűnik, hogy változni fog a helyzet.

A NeoGAF egyik fórumában jelent meg egy érdekes bejegyzés az Enter the Dragon Punch néven tevékenykedő felhasználótól, aki már korábban is több igaznak bizonyult pletykával szolgált a játékipart illetően. Az említett fórumban arról ment a beszélgetés, hogy milyen címek szólnak a Microsoft konzolja mellett, és szóba került a Sunset Overdrive is. Ekkor jelentette ki Enter the Dragon Punch, hogy bizony PC-re is meg fog jelenni valamikor a játék.

Ha ez valóban így lesz, akkor több mint valószínű, hogy az idei E3-on fogják leleplezni a PC-s kiadást. Ti örülnétek neki?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)