Hirdetés

E3 2016 - már készül a The Elder Scrolls 6

|

A Bethesda már most dolgozik a legújabb The Elder Scrolls játékon, a megjelenésre azonban még nem érdemes a közeljövőben számítani.

Hirdetés

A Bethesda Game Studios fejese, Todd Howard megerősítette, hogy a csapat már jelenleg is dolgozik a The Elder Scrolls 6-on, azonban még egy jó darabig várnunk kell rá. Ebből még egyhamar nem lesz új The Elder Scrolls epizód. 

Bár most a legtöbb gamer a The Elder Scrolls V: Skyrim remaster kiadásáról beszél, azért nehéz titkon mindenki abban reménykedik, végre bejelentik a hatodik részt is. A YouTube E3-as steamje során Todd Howard nem kertelt tovább és elismerte, már készül az új The Elder Scrolls játék.

"Bármiről is beszélgetünk a The Elder Scrolls 6 mindig olyan, mint az a bizonyos elefánt a szobában. Úgy gondolom, ez egy remek pillanat arra, hogy elmondjam a rajongóinknak, igen, természetesen már dolgozunk rajta. Ez valami olyan, amit mi is imádunk, de mindenképpen óvatosnak kell lennem és le kell szögeznem, még nagyon hosszú út áll előttünk."

Todd Howard azzal folytatta, hogy ha most elkezdene mesélni a játékról, akkor mindenki azzal támadná le, hogy még nem készült el a megvalósításhoz szükséges technológia, ez pedig vajon milyen hosszú fejlesztési időt igényelhet.

Sokáig fog még készülni a The Elder Scrolls 6, ráadásul ezen felül is dolgoznak még két másik hatalmas projekten, amik Howard szerint szintén nagyobbak, mint bármi, amit eddig elkészítettek. Valószínűleg az említett két játékról korábban fogunk hallani mint a hatodik The Elder Scrolls részről.

Howard nagyon örülne, ha az említett két új cím esetében is tartani tudnák a Fallout 4-nél alkalmazott metódust, vagyis a bejelentés után nem sokkal már a kész játékot foghatnánk a kezünkben. Ezzel természetesen csak egyetérteni tudunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)