Hirdetés

E3 2016 - trailer és gameplay videók az új The Legend of Zelda játékról

|

Rengeteg izgalmas videót tudunk mutatni a nyílt világú The Legend of Zelda: Breath of the Wildról.

Hirdetés

Eddig csak egy meglehetősen látványos trailert láthattatok a legújabb The Legend of Zelda játékról, most azonban bőségesen elhalmozunk benneteket zeldás videókkal. A Nintendo egyedül ezt a játékot tette kipróbálhatóvá az idei E3 látogatói számára, az érdeklődés pedig óriásinak bizonyult. 

Már a játék teljes címét is ismerjük, most pedig egy csomó trailert és gameplay videót mutatunk a The Legend of Zelda: Breath of the Wild kapcsán. A játék hivatalos előzetesét már láthattátok, de bőven van még mit mutatunk. Kezdésnek rögtön itt van három trailer. Az elsőben Reggie Fils-Aimé mesél az új Zelda játékról, a következő kettőben pedig a játék mellé érkező amiibo figurákról lesz szó.

Most pedig jöjjön egy órányi gameplay anyag hat rövidebb felvételre bontva. Ezeket megnézve egészen pontos képet kaptok arról, mire is kell majd számítani a The Legend of Zelda: Breath of the Wildban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)