Hirdetés

E3 2016 - íme a Pneuma készítőinek újdonsága, a The Turing Test

|

A Pneuma: Breathe of Life után egy újabb belső nézetű logikai játékkal készül a Bulkhead Interactive.

Hirdetés

Habár a Bulkhead Interactive előző játéka, a Pneuma: Breath of Life vegyesnek mondható fogadtatásban részesült, a srácoknak ez nem szegte kedvét és máris belekezdtek a következő játékukba, mely a The Turing Test nevet fogja viselni.

A PC Gaming Show színpadán tekinthette meg a közönség a The Turing Test legelső trailerét, mely a gameplay jelenetek mellett a színfalak mögé is betekintést enged. Műfaját tekintve a játék a Portal által népszerűvé tett belső nézetű logikai játékok közé sorolható, hozzáillő sci-fis környezetben. A Turing-tesztet ugye általában a mesterséges intelligenciákkal szokás egy lapon emlegetni, így biztosak lehetünk benne, hogy a történetben előkerül majd a téma.

A The Turing Test megjelenés idén augusztusban várható PC-n és Xbox One-on. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)