Hirdetés

E3 2016 - a Titanfall 2 el fogja lopni a show-t

|

Legalábbis a Respawn Entertainment nagyon bizakodó azzal kapcsolatban, hogy amit megmutatnak az EA E3-as eseményén, az hatalmasat fog szólni.

Hirdetés

Pár napja az Electronic Arts pénzügyi vezetője elárulta, hogy körülbelül mikorra várható a Titanfall 2 megjelenése és korábban arra vonatkozóan is kaptunk már részleteket, hogy milyen újdonságokra számíthatunk a játékmenettel kapcsolatban, de a játék E3-as jelenlétéről lényegében most először nyilatkozott bővebben a Respawn Entertainment.

A Titanfall ugyan nem váltotta meg a világot, de szórakoztató vérfrissítést hozott az FPS műfajba, a folytatás esetében pedig nagyobbat és jobbat ígérnek a készítők. A hivatalos Titanfall Twitter már el is kezdte felkészíteni a játékosokat az EA Playre tervezett bemutatóra, többek között azt ígérve, hogy a következő Titanfallban is hatalmas szerepet játszik majd a mozgás, a játék egyszerűen óriási lesz és véletlenül se hagyjuk ki az Electronic Arts június 12-én, magyar idő szerint 22:00 órakor kezdődő előadását, ugyanis a Titanfall 2 lopni fogja a show-t, rengeteg mesélni- és mutatni valójuk van: 

A Titanfall 2 a Battlefield 1 környékén fog bemutatkozni, várhatóan PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)