Hirdetés

E3 2016 - 17 perc a Tom Clancy's The Division: Underground DLC-ből

|

Aki kíváncsi rá, hogy pontosan mire is számíthat a The Division első kiegészítőjétől, az most belenézhet.

Hirdetés

A Ubisoft E3 sajtókonferenciáján bemutatkozott a Tom Clancy's The Division első kiegészítője, az Underground. A DLC a Hell's Kitchen alatti metró alagutakba visz minket, ahol véletlenszerűen generált területeken küzdhetünk meg a takarítókkal.

Arekkz az E3 alatt kipróbálhatta az új tartalmat és fel is töltött róla egy laza 17 perces videót, a fenti képre kattintva indul a móka. Emberünk bemutatja, hogy mit is várhatunk majd a Tom Clancy's The Division következő fejezetétől.

A véletlenszerűen generált pályák, és a rengeteg új loot könnyen visszaránthatja majd még a visszavonult ügynököket is New York utcáira. Már ha képesek hinni abban, hogy egyszer vége lesz a bugok és csalók korának...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)