Hirdetés

E3 2016 - ez volt az idei év 10 legjobb trailere

|

A kiadók idén is fantasztikus trailerekkel készültek az E3-ra, így bőven volt mire csorgatnunk a nyálunkat. A kedvcsinálókat rangsoroljuk most.

Hirdetés

Eredetileg egy TOP 5 listát szerettünk volna összeállítani az idei E3 legjobb előzeteseiből, de egyszerűen nem tudtunk dönteni, annyi zseniális trailert mutattak a kiadók. Az alábbi lista véletlenül sem sorrend, hiszen az előzetek egytől egyig zseniálisak, a játékok pedig nagyon széles skálán mozognak, így lehetetlen lenne úgy sorbaállítani őket, hogy azzal mindenki egyetértsen. De ne szaporítsuk tovább a szót, lássuk, kik voltak az E3 legjobbjai!

God of War 4 

Bár a Sony konferenciáján gameplay demó formájában mutatkozott be az új God of War, nem lehetett lehagyni a listáról. Amikor Kratos előbújt a sötétből, még azok is sikítottak örömükben, akiknek teljesen kimaradt a franchise.

Forza Horizon 3

Nem gondoltuk volna, hogy egy autós játék így megdobogtatja majd a szívünket, de a PlayGround Games fejlesztői kitettek magukért. A Horizon 3 látványvilága egyszerűen lélegzetelállító, alig várjuk, hogy négyen együtt csapassuk a homokos tengerparton.

Prey

Azt már egy ideje tudjuk, hogy az Arkane Studios kapta meg a Prey 2 fejlesztését, de amikor elindult a trailer, még nem sejtettük, hogy erről lesz szó. Bár egyelőre nem sokat tudtunk meg a világról, az "ide vele de azonnal" listán azonnal elég előkelő helyet foglalt el a játék.

Detroit: Become Human

A Quantic Dream készülő játéka lehet az, aminek az Until Dawnnak lennie kellett volna. Folyamatos döntéshelyzetek, amelyek közvetve vagy közvetlenül befolyásolják a történet alakulását, és ahol nemcsak a befejezés, hanem az egész játékmenet alakulása csak tőlünk függ. Köszönjük, kérjük!

Resident Evil VII

Ha valamivel soha az életben nem fogunk egy PlayStation VR headsettel a fejünkön játszani, akkor az a Resident Evil következő epizódja. A hajnali négykor vetített trailerről lehet, hogy el is kapcsoltam volna, ha nem ül ott mellettem Paca. Mondjuk lehet, hogy ő is csak a sokk miatt nem tudott megmozdulni.

Mafia 3

Bár egyik konferencián sem tette tiszteletét (akárcsak a 2K összes többi játéka), a Mafia 3-ból trailer és gameplay is érkezett az E3-on. Mazur a helyszínen ki is próbálta a játékot, és elmondása szerint elképesztően brutális a cucc, úgyhogy alig várjuk, hogy végre átrendezhessünk néhány arcot.

Titanfall 2

A Respawn első játéka hagyott némi kívánnivalót maga után, de a második részt elnézve nagyon úgy tűnik, hogy a srácok tanultak a hibáikból, és a folytatásban egy kifejezetten izgalmas robotos móka vár ránk. Az ember és gép barátságát feszegető egyjátékos kampányból nagyon sokat ki lehet hozni, reméljük odateszik magukat az írók.

Dishonored 2

Még tartott a Bethesda konferencia, amikor én már a gyűjtői változatra adtam le előrendelést. A Dishonored 2 hozza ugyanazt a stílust, amit az első részben megszerettünk, a két főszereplőnek, rengeteg extra képességnek és nyitottabb világnak köszönhetően azonban még izgalmasabb játékmenetet ígér. 

For Honor

A Ubisoft tavaly bemutatkozó játékára egészen 2017 elejéig várnunk kell, de addig legalább van időnk tanulmányozni a szamurájok és vikingek harcmodorát, hogy a lehető legjobban teljesítsünk a csatamezőn. A multiplayer mellett a kampány is elég mutatós, úgyhogy minket eddig meggyőztek.

Spider-Man

A Sony konferenciájára az elejétől a végéig csorgattuk a nyálunkat, köszönhetően annak, hogy a kékek még egy óra után is olyan meglepetésekkel álltak elő, mint az Insomniac fejlesztésében készülő Pókember játék. A jelek szerint nem ez lesz a kiadó egyetlen szuperhősös csodája, szóval a képregény-rajongók már most dörzsölhetik a tenyerüket.

+1 Death Stranding

"Nem tudjuk mi ez, de most azonnal játszani akarunk vele!" - valahogy így lehetne összefoglalni Hideo Kojima készülő játékát, ami egy hihetetlenül elvont előzetes formájában tette tiszteletét a Sony konferenciáján. A Norman Reedus főszereplésével készülő, valószínűleg akciójátékra rengetegen kíváncsiak, nem véletlenül.

Nektek mi volt a kedvenc trailer?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)