Hirdetés

E3 2016 - mit hirdet a gigantikus Witcher-plakát?

|

Úgy tűnik, a CD Projekt egy új, a Witcher-sorozathoz kapcsolódó játékot leplez majd le az E3-on.

Hirdetés

Hiába zárult le a szerepjáték tartalmi fejlesztése a Witcher 3: Blood and Wine megjelenésével, úgy tűnik, a CD Projekt RED-nek van még mondanivalója a sorozattal kapcsolatban. Egy nehezen észre nem vehető jel szerint még az E3-idejére készülnek valamilyen bejelentéssel.

Los Angelesben, a Figueroa hotel falain ugyanis egy hatalmas, Witcher-témájú hirdetés jelent meg, ami viszont még nincs kész, így nem is tudni, mit is szeretne hirdetni a szériával kapcsolatban. Kézenfekvő lenne, ha a nemrég kiszúrt önálló Gwent-játékot jelentenék be a kiállítás alatt, de sok más, a háttérben készülő projektre is utalt a kiadó, amikor pénzügyi eredményeit ismertette márciusban.

Mit gondoltok, mire készülhet a lengyel csapat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)